Vlaggensysteem - Aankondiging netwerkdag 2024

Gepubliceerd op 19 januari 2024 om 12:34

19 januari 2024│Sensoa

Op 26 februari organiseert Sensoa een Netwerkdag over het Vlaggensysteem. Deze zal gehouden worden in het Vlaams Parlement in Brussel. Vanuit een plenaire sessie worden de ontwikkelingen van de methodiek gepresenteerd waaronder ook de gloednieuwe website. Daarnaast kunnen de deelnemers bij intervisietafels casuïstiek bespreken onder begeleiding van een expert en zijn er inspiratiesessies over het werken met het Vlaggensysteem in de praktijk.

" Bij Gert Jan Van den Top maak je kennis met Het Vlaggensysteem op een bordje. Deze gespreksmethode helpt je om heel laagdrempelig het gesprek aan te gaan met je doelgroep aan de hand van het Vlaggensysteem ". 

Onze inspiratiesessie is te volgen onder de naam 'het Vlaggensysteem als individuele gesprekstool' waar Gert Jan als gastspreker vanuit Talk About Sexuality aanwezig zal zijn. 

" Gert Jan werkt al meer dan 20 jaar rond zorg en welzijn en heeft heel wat ervaring met jongeren met een licht verstandelijke beperking. Hij ondersteunt ook andere jeugdzorgprofessionals met hun vragen over seksuele opvoeding. Gert Jan bracht recent het 'Vlaggensysteem op een bordje' uit, als aanvulling op het Sensoa Vlaggensysteem ".

Programma en inschrijven