Gert Jan van den Top

Oprichter: Vanuit de dagelijkse praktijk ben ik verbonden met een aantal methodieken en programma’s. Waaronder het Sensoa Vlaggensysteem, Pas op de grens - Jeugd (de beeldende versie) en Make a Move +. Mijn ambitie ligt vooral in het vertalen van de theorie naar de praktijk, om het zelf te begrijpen en het anderen te leren!

Vanuit die motivatie heb ik in 2020 Talk About Sexuality opgericht. Waarnaast ik als externe trainer voorlichting en vorming bied. Wil je meer weten over mijn werkzaamheden? Klik dan hier voor mijn volledige cv. 

Rita Luth 

Voorzitter: Gepensioneerd, voormalig werkzaam als inkoper scholing voor re-integratie en trajectbeheerder gericht op individueel taalonderwijs voor anderstaligen en inburgering.

Marjolein Ooms - Evers 

Bestuurslid: Werkzaam bij Ambiq in de functie van Hoofdbehandeling en kwaliteit. Marjolein is orthopedagoog en GZ-Psycholoog en daarnaast EMDR practitioner VEN, supervisor EMDR VEN in opleiding en cognitief gedragstherapeut VGCt®.

Stefania van den Top 

Secretaris: Juridisch secretaresse,  verantwoordelijk voor de administratieve en financiële afhandelingen binnen de stichting. Daaronder ook de inkomende en uitgaande communicatie via telefoon, e-mail en post.